Test Joann

Test Joann

Voor deelnemers die hun standplaats op de beursvloer zelf invullen, biedt de organisatie de mogelijkheid van individuele systeemstandbouw via de organisatie aan. Deze invulling is al mogelijk voor € 75,- per vierkante meter (ex. btw) voor een standaard invulling. Deze prijs is inclusief materialen; transport- en administratiekosten. Een beperkt aantal opties is tegen meerprijs beschikbaar.

Waaruit bestaat de standaard stand?
Ieder stand via de organisatie wordt standaard geleverd. Deze basis bestaat uit:

 • Achterwanden van 1 meter breed en 2,5 meter hoog (keuze uit 15 kleuren; standaard wit).
 • Frieslijst(en) van 0,25 meter hoog aan de zijde(n) (wit) van het gangpad.
 • Verlichting: per 16 vierkante meter of tenminste de helft daarvan, één duospot.
 • Stroomaansluiting van 220v/3,5 Kw/230V inclusief verbruik en WCD.
 • Vloerbedekking (keuze uit 15 kleuren; standaard antraciet).
 • Een vermelding van de naam van de deelnemer door middel van plakletters op de frieslijst (maximaal 25 lettertekens; kleur zwart).

Deelnemers die gebruik maken van standbouw via de organisatie is het niet toegestaan om zelf een andere stroom- of watervoorziening voor hun stand te regelen, dan wel de standbouw te wijzigen. Beide mogelijkheden zijn exclusief voorbehouden aan de organisatie.

Kenmerkend voor deze standbouw zijn de complete invulling van de stand op de beursvloer, het duurzame karakter vanwege het hergebruik van alle materialen en gunstige prijs, omdat de organisatie deze standbouw collectief inkoopt bij standbouwbedrijf HRSB. Op deze manier nemen standhouders deel tegen de meest gunstige prijs-opbrengstverhouding.

Welke opties biedt de organisatie aan?

Naast de standaard uitvoering biedt de organisatie tegen meerprijs de volgende opties aan:

 • Wandprinten
 • Zwaardere stroomaansluiting
 • Wateraansluiting
 • Meubels
 • Kast in standbouw
 • Audiovisuele middelen
 • Beplanting

Bestellingen

Standbouw via de organisatie kan uitsluitend worden besteld via het inschrijfformulier op deze webpagina. Deelnemers die zich voor systeemstandbouw via de organisatie inschrijven, kunnen dat tot 1 april 2024 vrijblijvend doen. In maart 2024 krijgen alle ingeschreven deelnemers een overzicht van hun bestelling, zoals die bij de organisatie bekend is. Zij hebben dan tot 1 april 2024 de mogelijkheid hun bestelling te wijzigen, c.q. te annuleren. Per 1 april 2024 ontvangen zij dan een factuur voor hun bestelde standbouw via de organisatie.

Vanaf 1 april 2024 kan standbouw via de organisatie nog uitsluitend onherroepelijk worden besteld via het bestelformulier. Per wijzigingen en/of aanvulling wordt dan per wijziging € 100,- aan administratiekosten in rekening gebracht.

Per 1 mei 2024 gaat de standbouw via de organisatie € 85,- per vierkante meter kosten en rekent de organisatie 10% toeslag op de opties. Op 1 juni 2024 gaat de standbouw via de organisatie € 95,- per vierkante meter kosten en rekent de organisatie 25% toeslag op de opties.

Contact Us
First
Last

Standbouw via de organisatie is deelnemen tegen de meest gunstige prijs-opbrengstverhouding.

onder titel 2

Standbouw via de organisatie is deelnemen tegen de meest gunstige prijs-opbrengstverhouding.

Meer informatie:

Groeten

Projecten

Groeten

Bijdrage voor platform en vakblad Riolering

Alleen met dit formulier zijn bijdragen aan te leveren voor het digitale platform en het schriftelijke vakblad Riolering, zodat deze efficiënt en snel gepubliceerd kunnen worden.


Bijdragen komen terecht in de redactionele databank. Na goedkeuring en eventueel bewerking worden de bijdragen opgenomen op de website waarvoor zij zijn aangeleverd.


 

Afbeelding *
(Laad hier uw voorgestelde afbeelding met bronvermelding op. Alleen copyrightvrije afbeeldingen worden opgenomen)

Maximum file size: 25MB

Uw gegevens

Voorwaarden *

Lijst van kennisbijdragen in willekeurig volgorde

Binnenkort verschijnen hier de eerste resultaten. Bedankt voor uw geduld.